Qui som?

Agrobotiga Alcarràs

Som l’Agrobotiga de la Cooperativa de Fruits de Ponent

L’Agrobotiga de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs, que pertany al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, és un espai proper de venda de productes cooperatius, a més dels propis que produeix durant la companyia fructícola (fruita de pinyol i poma i pera) i durant la campanya de l’oli (oli d’oliva verge extra).

Posada en marxa l’any 2010 l’Agrobotiga està situada a les mateixes instal·lacions que la Cooperativa del Camp d’Alcarràs (Carretera de Vallmanya, Km1), amb la finalitat que el soci que acudeix sovint a la Cooperativa per gestions professionals tingui també un punt de venda de productes alimentaris. Això no obstant, l’Agrobotiga és també un punt de venda de productes de proximitat i d’alimentació en general per a la ciutadania de l’entorn.

Oki Juices

Ara també online!

Ara l’Agrobotiga també s’obre al món virtual, posant en aquesta finestra els seus productes (oli, fruita, almívars, fruits secs) i d’altres aliments ‘cooperatius’. Perquè el nostre segell és el COOPERATIVISTA, la suma de moltes mans que treballen al camp i que ens porten el seu fruit.

Oli Kylatt

Productes de proximitat

La nostra identitat és la Proximitat, l’Esforç d’un col·lectiu i la Qualitat d’uns fruits. Comptem amb segells exigents, com el de Venda de Proximitat o el de la Producció Integrada, que garanteix la traçabilitat del producte.

Racó Cooperatiu

#Motorcooperatiu

L’Agrobotiga ‘virtual’ també vol ser un punt de trobada per tothom que estima la terra, aplaudeix l’esforç dels que la treballen i valoren el COOPERATIVISME com un model empresarial sostenible.